Μια καταξιωμένη ομάδα στο MotoGP έχει ως υποστηρικτή μια εξίσου πρωτοπόρο εταιρεία. Το RIZLA+ είναι ο επίσημος χορηγός της Yamaha, με εξαιρετικούς οδηγούς πίσω από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες.

Προσκεκλημένοι της RIZLA+ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά τους πιο διάσημους οδηγούς του MotoGP σε όλο τον κόσμο. Ο αγώνας της Ισπανίας στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα της Ανδαλουσίας ήταν ο προτελευταίος της σεζόν. Είναι από τους πιο γρήγορους γύρους, εκεί όπου τα κοντέρ των αναβατών πιάνουν στις ευθείες τα 320χλμ/ώρα!

Η Yamaha που επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει κλέψει την παράσταση χάρη στις επιδόσεις των μοτοσικλετών της και το δίδυμο των αναβατών της. Πρόκειται για τον 27χρονο Άλεξ Λόουνς και τον Μίκαελ Βαν ντερ Μάρκ, οδηγοί που πολύ γρήγορα έχουν μπει στο ….μάτι των αντιπάλων.

Να σημειωθεί ότι φέτος, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike μετράει σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στο μηχανοκίνητο σπορ – έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 1988. Το φετινό πρωτάθλημα αποτελείται από 13 γύρους.

Ιστορικά, η Yamaha πήρε μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες μοτοσικλέτας το 1960! Από τους πιο γνωστούς οδηγούς της στο παρελθόν είναι ο Μαξ Μπιάτζι, ο Βαλεντίνο Ρόσι ( εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ) και ο Χορθέ Λορέντζο ( που αναδείχθηκε πρωταθλητής για πρώτη φορά το 2010). Σήμερα, η Yamaha, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, διατηρώντας την ομάδα της ανάμεσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος. Το RIZLA+ είναι επίσημος χορηγός της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, την οποία στηρίζει δυναμικά από το 2016. Σήμερα, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πρώτη εταιρεία χαρτιών για στρίψιμο και φίλτρων στον κόσμο.

Με τη χορηγία της Yamaha στο WSBK, το RIZLA+ επιβεβαιώνει το δυναμικό χαρακτήρα και εκφράζει εκείνους που δε συμβιβάζονται και δεν εφησυχάζουν. Το RIZLA+ έχει ένα μακροχρόνιο πάθος και μία ιστορική σύνδεση με την αγωνιστική μοτοσικλέτα, αλλά και η Yamaha έχει εκφράσει έντονο ενθουσιασμό για την συνεργασία με το RIZLA+ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Η Yamaha WorldSBK εκφράζει τις αξίες και την έμπνευση του RIZLA+

H Αλεξία Αναστασοπούλου, Brand Planning Manager Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης δήλωσε σχετικά, «Το RIZLA+ είναι το πιο δημοφιλές χαρτί για στρίψιμο σε όλο τον κόσμο και είμαστε περήφανοι για την σύμπραξη αυτής της κορυφαίας μάρκας με μία ακόμη κορυφαία μάρκα, αυτή της Yamaha WorldSBK γιατί εκφράζει τις αξίες και την έμπνευση του RIZLA+. Είμαστε όμως ακόμη πιο υπερήφανοι, που το RIZLA+. αποτελεί τη Νο.1 μάρκα χαρτιού για στρίψιμο και στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας τόσο την επιβράβευση των καταναλωτών για την κορυφαία της ποιότητα, όσο και αυτή του εμπορίου, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της κερδοφορίας του, την στιγμή που η βιωσιμότητα του τελευταίου δοκιμάζεται ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια».