O Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R κέρδισε την πρώτη θέση της ΜΧ1 κατηγορίας και στα δύο σκέλη του 4ου αγώνα Motocross που διοργανώθηκε στην πίστα της Χαλκίδας, ενώ στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας με Honda CRF250R τερμάτισε στην 2η και 3η θέση της κατηγορίας του.

Ο Παναγιώτης Κουζής, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R μετά τη διπλή του νίκη στη Χαλκίδα επανέλαβε τον περσινό του θρίαμβο στην ίδια πίστα και διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία του. Έχοντας συγκεντρώσει 197 βαθμούς δημιούργησε μία διαφορά 33 βαθμών από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία τον Ανάργυρο Τσαρνά.

Ο 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό δήλωσε: «με τη σημερινή μου νίκη βρίσκομαι μία ανάσα πριν από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η Honda CRF450R είναι εκπληκτική μοτοσυκλέτα και σου δίνει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσεις στο πρωτάθλημα. Ο πίστα της Χαλκίδας ήταν αρκετά δύσκολη και το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας.»