Το Audi TT ανανεώθηκε σε εμφάνιση, διαθέτει πιο πλούσιο εξοπλισμό και κερδίζει τις εντυπώσεις, για άλλη μια φορά, με την κάμπριο εκδοχή του. Το γερμανικό μοντέλο διαθέτει νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες – εμπρός και πίσω – ενώ οι ζάντες 18 ιντσών έως 20 – είναι επανασχεδιασμένες.

Το γερμανικό μοντέλο θα έχει στον στάνταρ εξοπλισμό του, ακόμη περισσότερα και χρήσιμα στοιχεία, όπως είναι οι θερμαινόμενοι καθρέπτες, οι αισθητήρες βροχής και φώτων, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, η σύνδεση Bluetooth, οι φωτιζόμενες θύρες USB και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η γκάμα των μοτέρ έχει της εξής επιλογές: Το 2,ολιτρο TFSI που αποδίδει 197 ίππους με 320 Nm ροπής ενώ υπάρχει και έκδοση 245 ίππων με 370 Nm ροπής. Το γρηγορότερο TT S αποδίδει 306 ίππους με 400 Nm ροπής από τον 2,0λιτρο κινητήρα.

Τα μοτέρ συνδυάζονται με 6τάχυτο κιβώτιο, είτε με αυτόματο κιβώτιο S Tronic 7 σχέσεων ενώ οι εκδόσεις 45 TFSI Quattro και TT S διαθέτουν αποκλειστικά το 7τάχυτο S Tronic κιβώτιο. Σαφώς, υπάρχουν και οι εκδόσεις με τετρακίνηση Quattro.

Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες θα υπάρχει και η επετειακή έκδοση “Audi TT 20 years”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 999 μονάδες – η συγκεκριμένη έκδοση είναι εμπνευσμένη από το πρώτο TT Roadster concept που παρουσιάστηκε το 1995.

Οι πελάτες θα μπορούν να το παραγγείλουν από τα τέλη Σεπτέμβριο, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μετά τον Οκτώβριο.