Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας στην Φρεαττύδα καθώς και δημιουργία νέων υποδομών για τους λουόμενους, πραγματοποίησε ο δήμος Πειραιά.

Στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας, η δημοτική αρχή έφτιαξε τρεις νέους χώρους υγιεινής ενώ συνεργεία απομάκρυναν με 40 φορτηγά διαφόρων ειδών υλικά, όπως ογκώδεις πέτρες και τσιμεντένιες πλάκες με σίδερα που συγκεντρώθηκαν από την παραλία. Την ίδια στιγμή έγινε και διαχωρισμός και απομάκρυνση μικρότερων υλικών, προκειμένου η παραλία να είναι ασφαλής και λειτουργική.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί πως δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός.

«Επιθυμούμε οι δημότες, οι επισκέπτες και οι τουρίστες της πόλης μας, να επιλέγουν και να χαίρονται τις παραλίες του Πειραιά. Για το λόγο αυτό υλοποιήσαμε εργασίες καθαρισμού και δημιουργήσαμε νέους χώρους υγιεινής στην παραλία της Φρεαττύδας», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Αλέξανδρος Αργουδέλης.