Προσωπικό για την ενίσχυση των καταστημάτων τους ζητούν τα καταστήματα Starbucks. Ειδικότερα, η εταιρεία ζητά Barista, shift supervisors, assistant store Manager και store manager.

Περισσότερες από 20 θέσεις είναι ανοιχτές στην παρούσα φάση. Συγκεκριμένα, ο όμιλος ζητά Barista για τα καταστήματα σε Νότια και Βόρεια Προάστια, για το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο, τη Μύκονο και την Κέρκυρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, «η δουλειά τους ξεπερνά τα πλαίσια ενός εξαιρετικά φτιαγμένου με μεράκι ροφήματος. Έχει να κάνει με το χτίσιμο (ανθρώπινης) επαφής με κάθε πελάτη».

Επίσης ζητά shift Supervisors για τα καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Κέρκυρα, Ηράκλειο και Ρόδο, οι οποίοι καλούνται να διασφαλίσουν την ομαλή εκτέλεση της ροής των καταστημάτων. Οσοι προσληφθούν θα ηγούνται της βάρδιας και θα κατευθύνουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ώστε να λαμβάνουν αποφάσεις στα πλαίσια της λειτουργίας του καταστήματος.

Επιπλέον, η εταιρεία ζητά Assistant Store Manager σε Αθήνα, Μύκονο, Ηράκλειο και Χανιά. Οι Assistant Store Managers αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στη διοίκηση καταστήματος λιανικής μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος 5 εβδομάδων που τους επιτρέπει να εμβαθύνουν στον εποπτικό τους ρόλο, στα coaching skills τους.

Τέλος, ζητούνται τέσσερα άτομα σε Αθήνα, Ηράκλειο, Μύκονο και Κέρκυρα ως Store Manager.

Η εταιρεία προσφέρει ευέλικτα προγράμματα εργασίας, προνόμια και ένα περιβάλλον πραγματικά φιλόξενο. Για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.starbucks.com.gr/careers-center/jobs.