Αρκετά ευνοϊκή είναι η όψη εξαγώνου που σχηματίζει την Κυριακή (22/7) η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός, που δημιουργεί για αρκετούς από τους τύπους του ζωδιακού κύκλου μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα προσφέρει σε κάποιους άλλους τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν διάφορες εκκρεμότητες, αλλά και να αποκαταστήσουν και παρεξηγήσεις, με πρόσωπα που θεωρούν σημαντικά και τα θέλουν στη ζωή τους.

Αφροδίτη και Δίας επηρεάζουν και την ερωτική ζωή αρκετών ζωδίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανανεώσουν το κλίμα στην ερωτική τους ζωή, ωστόσο καλό είναι να θυμάστε πως αυτό που θα εισπράξετε είναι αντίστοιχο εκείνου που θα προσφέρετε.

Την εύνοια της όψης εισπράττουν περισσότερο οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου. Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζονται από τον ανάδρομο Αρη, οπότε φροντίστε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις σας και γενικότερα να μη ζορίζετε καταστάσεις.

Κατά τα λοιπά: Κριέ βρες χρόνο για να ξεκουραστείς, ώστε στην πορεία να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε διάφορους τομείς, οι οποίες θα βελτιώσουν τη ζωή σου.

Ταύρε είσαι από τους ευνοημένους του τριημέρου, οπότε ανέλαβε δράση επιλύοντας υποθέσεις του παρελθόντος, για να ασχοληθείς στη συνέχεια με τα μελλοντικά σχέδιά σου. Αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις θα πετύχεις.

Δίδυμε σταμάτα να αποφεύγεις καταστάσεις που θεωρείς ότι επιλύονται δύσκολα, χρησιμοποίησε τη λογική και εν ανάγκη άλλαξε κάποιες απόψεις σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Καρκίνε η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα. Οπότε φρόντισε να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το κοντινό παρόν αλλά και το μέλλον σου. Λέοντα διακατέχεσαι από εκνευρισμό, συναίσθημα που καλό είναι να ελέγξεις, οπότε ηρέμησε οργανώσου και προσπάθησε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Παρθένε η ημέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Θα έχεις δίπλα σου όλη την οικογένεια. Ζυγέ ανακατατάξεις θα συμβούν στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο, οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν. Σκορπιέ γνωρίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, οπότε δες πως μπορείς να τις καλύψεις και να τις πραγματοποιήσεις. Παράλληλα φρόντισε την υγεία σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Τοξότη φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος ώστε να μπορέσεις να χειριστείς με ψυχραιμία ότι και αν προκύψει.

Αιγόκερε η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που σε διακατέχουν σε φέρουν στο επίκεντρο. Φρόντισε να απολαύσεις τις ημέρες, μέσα από συναναστροφές και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους περνάς καλά.

Υδροχόε σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου, οπότε φρόντισε να είσαι ανοιχτός στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν, γιατί μπορεί να ακούσεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Ιχθύ καλύτερα να αποφύγεις την επαφή με γκρινιάρηδες που σου χαλάνε τη διάθεση. Παράλληλα διατήρησε την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου, και όλα θα γίνουν.