Ωραίο πράγμα οι αναμνήσεις. Ιδιαίτερα όταν συνδέονται με μουσικάρες. Αν πέφτουν και videogames στο μιξ, τότε ακόμη καλύτερα!

«Ξεσκονίζεις» τη βιβλιοθήκη / πατάρι / κούτες / ενθύμια ξεχασμένα από το Θεό / απόκρυφες γωνιές του σπιτιού που χρόνια έχουν να δουν το φως του ήλιου, και βρίσκεις πράγματα που σε κάνουν να αναφωνείς: «Μα ΠΩΣ το ξέχασα αυτό;» – ακόμη κι αν τελικά δεν το είχες ξεχάσει ποτέ.

Το εν λόγω τεμάχιο ανάμνησης ήταν το Tony Hawk’s Pro Skater 2 (πόσο μα πόσο μα ΠΟΣΟ λιώσιμο αυτό το παιχνίδι…). Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό ήταν το τραγούδι που έπαιζε στο εισαγωγικό βίντεο του παιχνιδιού: Rage Against The Machine – Guerrilla Radio. Και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το ψάξω και να το βάλω στο τέρμα – έτσι, για τη μούρλα, έβαλα το CD να παίξει, που τόοοοτε είχα τρέξει να το αγοράσω λες και με κυνηγούσε κάποιος….

Το τραγουδίδιο είναι του (ίσως μακρινού αλλά μοιάζει σαν χθες) 1999, από το – πολυαγαπημένο – άλμπουμ των RATM «The Battle of Los Angeles». Οχι ότι το «Evil Empire» ή το πρώτο και ομώνυμο ήταν κακά ή κατώτερα, μη λέμε ό,τι νά ‘ναι τώρα…

Αλήθεια, μετά από πόσα παιξίματα μπορεί να τα παίξει εντελώς ένα CD;..