Από όλες τις δράσεις της ιστοσελίδας Omaze που συνεργάζεται με διάσημους του θεάματος για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτή είναι από τις πιο δύσκολες να αγνοήσει κανείς… Γιατί όποιος προσφέρει τον οβολό του έχει κάποιες πιθανότητες (όσα περισσότερα χρήματα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες) να πετάξει με έναν φίλο/η ή οποιοδήποτε πρόσωπο της επιλογής του στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας όπου γυρίζεται η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», να ξεναγηθεί στα πλατό και να γευματίσει με την ηθοποιό Εμίλια Κλαρκ, η αλλιώς Ντενέρις Ταργκάριεν, Θυελλογέννητη, Καλίσι, Μητέρα των Δράκων κλπ κλπ.

Στο παραπάνω πεντάλεπτο βίντεο που είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό θα δείτε σήμερα, η Κλαρκ με πλήρη… εξάρτυση Ντενέρις προσπαθεί να βάλει την κάμερα του Omaze στα κλειστά πλατώ της σειράς αλλά βρίσκει συνεχώς μπροστά της κλειδωμένες πόρτες, συναγερμούς, αυστηρούς σεκιουριτάδες και κάθε είδους εμπόδιο. Βλέπουμε όμως το καμαρίνι της (που είναι γεμάτο με φωτογραφίες του Τζέισον Μόμοα / Καλ Ντρόγκο), ενώ γκεστ εμφάνιση πραγματοποιεί και ο Κιτ Χάρινγκτον / Τζον Σνόου.

Ολα αυτά γίνονται για καλό σκοπό, που είναι η ενίσχυση του Ιδρύματος της Βασιλικής Ακαδημίας Νοσηλευτών, αλλά αυτό λίγο σας ενδιαφέρει καθώς θα ετοιμάζετε την πιστωτική σας κάρτα και θα μπαίνετε εδώ για να λάβετε μέρος στην κλήρωση. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Μαΐου.